2226022361 Κύπρου 2 - Πλατάνια Λουτρά Αιδηψού, Εύβοιας
hero image
banner imagebanner image

Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Λουτρά Αιδηψού, η πιο δημοφιλής λουτρόπολη της Ελλάδας, αλλά και ευρύτερα, βρίσκεται στη είσοδο μικρού κόλπου στην νοτιοδυτική πλευρά της βόρειας Ευβοίας.

Στα Λουτρά Αιδηψού απολαμβάνετε την ιαματική δύναμη των νερών που απόλαυσαν χρόνια πριν κάποιοι άλλοι επισκέπτες...
Αυτοκράτορες όπως ο Αδριανός, ο Mάρκος Αυρήλιος και ο Μέγας Κωνσταντίνος ήρθαν στην μικρή αυτή πόλη της Εύβοιας για θεραπεία. Ο ίδιος ο Αριστοτέλης προσπάθησε να ερμηνεύσει το φαινόμενο των ιαματικών νερών της.

Λαμπεροί εκπρόσωποι τους διεθνούς τζετ σετ της νεότερης εποχής, όπως ο Ωνάσης, η Κάλλας, η Γκρέτα Γκάρμπο, ο Ομάρ Σαρίφ, Έλληνες πολιτικοί, εφοπλιστές, βιομήχανοι, καλλιτέχνες, ένιωσαν στο σώμα τους τα ευεργετικά αποτελέσματα των νερών της Αιδηψού.

Aνακαλύψτε και εσείς αυτόν το φυσικό θησαυρό, ένα σπα με αξία διαχρονική!

Τα Λουτρά Αιδηψού, το δικό σας καταφύγιο γαλήνης και ευεξίας.

Στα Λουτρά θα καταπολεμήσετε το στρες, θα ανανεωθείτε, θα ανακτήσετε την πνευματική σας διαύγεια και θα φύγετε με μία μοναδική αίσθηση ευεξίας. Στη διάσημη λουτρόπολη της Εύβοια θα δείτε το απίστευτο τοπίο πλούσιας βλάστησης που συναντά τη γαλαζοπράσινη θάλασσα. Θαλάσσια και ιαματικά νερά, δινόλουτρα, ποσιθεραπεία, λασπόλουτρα, κολύμπι στη θάλασσα όπου καταλήγουν οι πηγές.

Ό,τι και αν επιλέξετε, στην Αιδηψό θα αναγεννηθείτε.

Πως θα έρθετε ...

Τα Λουτρά Αιδηψού συνδέονται με την υπόλειπη Ελλάδα μέσω του πορθμείου που διαθέτουν. Εκτελούνται καθημερινά δρομολόγια με φέριμποτ (διάρκεια διαδρομής 45 λεπτά της ώρας) για την Ακρίτσα Φθιώτιδας. Η Ακρίτσα βρίσκεται στο 151 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθήνα – Λαμία.
Οδικώς μέσω Χαλκίδας η απόσταση 108 χιλιόμετρα. Επίσης από την Εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αθήνας μέσω του πορθμείου (φέριμποτ) Γλύφα Πελασγία Φθιώτιδας στο 250 χιλιόμετρο.

Αποστάσεις: από την Ιστιαία 20 χιλιόμετρα, και από το Πευκί 31 χιλιόμετρα μέσω Ιστιαίας. Από την Λίμνη 31 χιλιόμετρα μέσω Ροβιές, και από την Άγια Άννα 47 χιλιόμετρα μέσω Λίμνης.